American Motorcycle Blog
Victory Octane

Elke high-octane pk liefhebber is vertrouwd met de muscle car formule: neem een groot motorblok, plaatst u deze in een lichtgewicht chassis en verwijder elk comfort of andere onnodige accessoires.

Wat overblijft is precies wat je nodig hebt super snel en niks anders dan dat. De geheel nieuwe Victory Octane is de tweewielige expressie van dat concept met een moderne twist.

Dit is rauw adrenaline die de straten overheerst. Een 1200cc, vloeistofgekoelde V-twin – Victory’s allereerste vloeistofgekoelde motor – maakt gebruik van dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder aan omwenteling dan 8.000 toeren per minuut goed voor 103 pk.

Dat is meer pk’s dan welke Victory productie motor ooit gebouwd.

Geen verrassing dat Octane is de snelste Victory is van 0-60 mph ook.

motor-capEen stijf en lichte gegoten aluminium frame brengt de 103 pk strak op de weg. Muscle styling zorgt voor een onmiskenbaar modern profiel met een sport motor-geïnspireerde race-kuipje die de luchtstroom sterk verbetert.
De eerste honderd klanten (inclusief pre-orders) krijgt een speciale motor-cover met het Project 156 logo erop.

Victory Octane
octane-blok

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.