American Motorcycle Blog

Norton sluit contract met PCI Limited voor 5 milioen

Norton V4SS Superbike 2019

Norton heeft een overeenkomst met PCI Limited uit Japan. En gaat in de komende 5 jaar meer dan 1.000 motoren produceren.

“We kijken er erg naar uit om ons personeelsbestand te laten groeien om de vraag naar motoren in dit gebied te ondersteunen en daarmee een sterke handelsactiviteit met Japan te blijven opbouwen.” Aldus Kay Johnson, Head of Global Sales van Norton

Het nieuws komt slechts enkele weken nadat Norton de eerste eigenaren van de nieuwe V4SS superbikes in de fabriek had verwelkomd om hun machines op te halen.

De huidige Norton-line-up bestaat uit de V4SS, de Dominator en Commando Sport en Café Racer. Het bedrijf debuteerde ook bij Motocycle Live met drie nieuwe lichtgewicht motoren, waaronder de Superlight 650 (in feite de helft van de motor van de V4SS volgens de Isle of Man TT Lightweight TT-voorschriften), de Atlas en de Ranger, op café-racers / scrambler geïnspireerd.

Bron: Visordown.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.