American Motorcycle Blog
MOTORbeurs Utrecht 2018

Op MOTORbeurs Utrecht vind je werkelijk ALLES voor de motorrijder. Het eindeloze aanbod voor motorliefhebbers gaat van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties. Van motorclubs tot motorverhuur en gereedschap.

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen. Voordat je daarna op je motor wegscheurt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig!

GLOEDNIEUWE MODELLEN
Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma.

CUSTOM BIKE SHOW
Ook dit jaar natuurlijk weer de Custom Bike Show met allemaal coole, gekke en technisch perfecte bikes. Gebouwd door bedrijven en particulieren. Daarnaast ook de bekendmaking van de winnaar van de Battle Of The Kings bij Harley-Davidson. Customs genoeg voor de echte fans.

MOTO GYMKHANA
Na het grote succes van Moto Gymkhana op Dutch Motorcycle Festival, kun je dé motorsport uit Japan nu ook ervaren op MOTORbeurs Utrecht 2018! Kijk hoe profs een behendigheidsparcours afleggen. Op relatief hoge snelheid slingeren zij onder andere langs een rij pylonen.

JUNIOR RIDING EXPERIENCE
Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hebben ze op MOTORbeurs Utrecht de Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Ze hebben alles bij zich: motoren, helmen, kleding, echt alles. Onmisbaar in elke opvoeding!

STEILE WAND
Na 18 jaar als professioneel speedwayrijder te hebben gereden, wilde Henny Kroeze een nieuwe uitdaging aangaan. Het werd tijd om de vraag ‘wat nu?’ te beantwoorden. Na enkele jaren kwam het antwoord in de vorm van een steile wand, zoals deze te zien zal zijn op MOTORbeurs Utrecht. De steile wand komt uit het jaar 1940 en is gebouwd in Frankrijk.

Er wordt tijdens MOTORbeurs Utrecht door de coureurs van de MOTORbeurs Utrecht 2018 gereden op Indians uit 1924, 1926 en 1928 afkomstig uit en doorgegeven binnen eigen familie. Samen met dochter Kim Kroeze belooft Henny er een spectaculaire en nostalgische show van te maken.

Koop je tickets online, of aan de kassa!

OPENINGSTIJDEN
MOTORbeurs Utrecht is van 22 tot en met 25 februari 2018. Kijk hieronder om te zien wanneer je kan komen.

Donderdag 22 februari 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 23 februari 10:00 – 22.00 uur
Zaterdag 24 februari 10:00 – 18:00 uur
Zondag 25 februari 10:00 – 18:00 uur

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.