American Motorcycle Blog
Kawasaki Z400 2019

De Kawasaki Z-range is heer en meester in het Naked segment. Naast de mega succesvolle Z650, Z900, Z1000 en de onlangs geïntroduceerde Z125 heeft Kawasaki voor 2019 nog een extra troef, namelijk de compleet nieuwe A2 geschikte Z400, welke aanstaande zaterdag 9 maart bij de Kawasaki dealers staat.

Redifined raw!

Net als de andere succesvolle Z-modellen valt de nieuwe Z400 direct op door zijn moderne en agressieve Sugomi styling, afgewerkt met heldere LED verlichting. Dat de afwerking op een enorm hoog niveau staat blijkt eens te meer door het moderne multifunctionele LCD scherm.

De Z400 is voorzien van een krachtige 399cc Parallel-Twin. Deze 45pk sterke krachtbron staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag verbruik.

Vanaf 9 maart bij de dealer

Vanaf zaterdag 9 maart staat de Z400 bij de Kawasaki dealer. Kom langs en laat u uitgebreid informeren over alle ins en outs van Z400. Bovendien kunt u meteen een afspraak maken voor een proefrit om de fantastische “Z” rijeigenschappen zelf te kunnen ervaren.

De 2019 Kawasaki Z400 is al beschikbaar vanaf € 5.999 in de volgende kleuren:

• Candy Lime Green / Metallic Spark Black
• Candy Cardinal Red / Metallic Flat Spark Black

Tevens is er een optioneel Performance pakket bestaande uit Akrapovic titanium uitlaat, buddyseat cover en tankpad voor € 599. Kijk voor meer informatie of een dealer bij jou in de buurt op www.kawasaki.nl

   

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.