American Motorcycle Blog
Vespa Sprint Verrassing 2019

Het voorjaar komt eraan en dat betekent weer ‘zien en gezien worden’. Beter dan op een stijlvolle Vespa snorscooter met de wind door het haar wordt het niet. Helemaal nu Vespa tijdelijk de rijklaarmaakkosten ter waarde van € 240 op alle 50cc 25 km-versies van de Vespa Primavera en Sprint voor zijn rekening neemt.

Flaneren in stijl op een Italiaanse schone in een heerlijk voorjaarszonnetje… veel mooier wordt het niet. Het is één van de voordelen van een 25 km Vespa snorscooter zonder helmplicht. Waar je ook gaat, je ziet er altijd optimaal gestyld uit als je aankomt op je bestemming.

Alle uitvoeringen Primavera en Sprint extra bereikbaar

Tijdelijk maakt Vespa de aanschaf van een 50cc 25 km-scooter wel heel aantrekkelijk. Tot eind april betaalt Vespa de normaliter onvermijdbare rijklaarmaakkosten – kosten voor het rijklaarmaken en tenaamstellen van de scooter, evenals legeskosten en de recyclingbijdrage – ter waarde van € 240 en dat scheelt behoorlijk. Waarmee een 25 km Vespa Primavera, Primavera S, Primavera Touring, Sprint, Sprint S en Sprint Notte – alle voorzien van de moderne IGET 4-takt eencilinder met elektronische brandstofinjectie – ineens heel bereikbaar wordt.

Vraag de officiële Vespa-dealer naar de actievoorwaarden of kijk voor meer informatie en prijzen van alle 25 km snorscooters op de website van Vespa.

      

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.