American Motorcycle Blog
Erik Buell Fuell Flow 2019

Erik Buell de man achter dé super strakke Buell motoren op basis van de Harley-Davidson Sportser is terug. Samen met Frederic Vasseur en François Terny lanceert hij Fuell, een nieuw merk elektrische motorfietsen.

De Fuell Flow

De Fuell Flow is verkrijgbaar in een 11 kW (125 cc-equivalent) of 35 kW (A2-rijbewijs) versie en gebruikt een naafmotor op het achterwiel om ruimte te laten voor 50 liter geïntegreerde opslag.

Fuell claimt een stadsbereik van 201 km voor de Flow (de Flow kan worden opgeladen bij elke openbare oplader).

De Fuell Fluid

De Fuell Fluid is een e-bike met een actieradius tot 201 km die wordt geleverd in 32 km/u of 45 km/u versies en produceert bijna 74 ftlb koppel via twee 500Wh verwijderbare batterijen.

De Fluid maakt ook gebruik van een vrijwel onderhoudsvrij carbonaandrijfsysteem en interne naafversnellingen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Flow gaat in Amerika 10.995 dollar kosten, de Fluid gaat naar verluid 3.295 dollar kosten. Fuell geeft aan dat de Flow in 2019 leverbaar zal zijn en de Fluid in 2021. Er wordt nog niet vermeld of de fietsen naar Europa komen, zodra daar meer over bekend is lees je het natuurlijk hier!

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.