American Motorcycle Blog

Ducati seizoensstart 2019

Ducati seizoensstart 2019
  • 29 en 30 maart Open House bij de officiële Ducati dealers in Nederland
  • 29 t/m 31 maart Opendeurdagen bij de officiële Ducati dealers in België
  • Multistrada 950 S voor het eerst te zien
  • Ontdek de uitzonderlijke aanbiedingen
  • Test de nieuwe modellen uit het 2019 gamma

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart in Nederland en van 29 t/m zondag 31 maart in België openen de Ducati Dealers de deuren voor de officiële start van het nieuwe motorseizoen.

Tijdens de Open House/Opendeurdagen is de nieuwe Multistrada 950 S voor het eerst te zien bij de dealers. De kleinste Ducati ‘multibike’ is ideaal voor dagelijks gebruik. Het beperkte gewicht en de 840 mm zadelhoogte zorgen voor wendbaarheid en rijgemak, terwijl de geavanceerde technologische uitrusting maximale veiligheid onder alle omstandigheden garandeert. 

Kom met de Open House/Opendeurdagen de nieuwe modellen uit het 2019 gamma testen. Ervaar zelf de passie van de nieuwe Ducati Diavel, Multistrada 950, Multistrada 1260 Enduro, Hypermotard, Hypermotard SP en de Scrambler 800 reeks tijdens een testrit.

Ducati heeft een uitgebreid assortiment aan motoren beschikbaar als A2 versie voor de jonge motorrijder, waaronder de nieuwe sportieve Hypermotard en Hypermotard SP, maar ook de SuperSport, Monster 797 en 821 en de gehele Scrambler familie, inclusief het Scrambler 1100 model.  

Voor elk model zijn vele accessoires beschikbaar om uw motor naar wens aan te passen. Tevens heeft Ducati een uitgebreide motorkledingcollectie van een zeer hoge technologische kwaliteit waarbij veiligheid en comfort voorop staan. 

Ducati Services en de fabrieksgaranties zullen u ervan overtuigen dat de onderhoudsintervallen van Ducati langer en langer worden dankzij de betrouwbaarheid van Ducati. Zo moet de gekende Desmo service slechts om de 30.000 km worden uitgevoerd, een maatstaf in de motorwereld.

Tijdens de Start of Season biedt Ducati speciale aanbiedingen aan die dromen waarmaken om elke dag een Ducati te rijden, de officiële Ducati dealers kunnen de toekomstige Ducatisti alles vertellen hierover.

Voor de commerciële actie in België: website
Voor de commerciële actie in Nederland: website

De “Perfect Ride” begint bij Ducati.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.