American Motorcycle Blog
American-Chopper

Voor de echte fans is het feest want na jaren van afwezigheid komt het bekendste custom-programma American Chopper terug op de buis. Vader en zoon Teutel hebben de strijdbijl begraven en gaan het toch weer proberen. In 2018 brengt Discovery Channel het populaire programma rondom Orange County Choppers terug op de buis. De serie stond aan wieg van de vele reality-shows die momenteel te zien zijn.

In de oude serie vlogen er regelmatig stoelen en stukken gereedschap door de tent en sneuvelde er vaak deuren door het opvliegende temperament van Paul Sr. Of dat in de nieuwe serie ook zo zal zijn moeten we nog maar afwachten, maar de ruzies tussen Sr. en Jr. waren toch wel wat de serie zo populair maakte. Dat ze daarnaast ook nog waanzinnige gave custombikes maakte was voor mij bijzaak. De creaties waren stuk voor stuk heel bijzonder te noemen en de afwerking van hoog nivea.

De twee gaan in het nieuwe seizoen de krachten bundelen en gaan samen custombikes bouwen voor Amerikaanse de upper-class. De familievete kunnen ze nu hopelijk achter zich laten en de rechtszaak waarin de twee lange tijd verwikkeld waren, snel vergeten. Ik ben benieuwd of Vinnie en Mickey er ook weer bij zijn, vooral de laatste zorgde altijd voor een vrolijke noot.

Wanneer de serie in Nederland te zien is is nog niet bekend, ik kan niet wachten.

American-Chopper

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.