American Motorcycle Blog
Roland Sands Chopper

Roland Sands is een druk baasje. De ene na de andere coole creatie rolden de afgelopen jaren zijn werkplaats uit. Vaak bikes met een wat racy uiterlijk waarmee ook daadwerkelijk goed doorgereden kan worden.

Dit keer gooit hij het over een andere boeg. Met een naam als “The Mescalero” kan het haast niet anders dan over een seventies chopper gaan. Maar bij Roland Sands is het dan toch net even anders dan anderen. Een chopper waarmee wheelies gewoon tot de mogelijkheid horen.

Deze chopper heeft als aandrijflijn het supervette 111 Thunder Stroke motorblok van Indian. Letterlijk alles daaromheen is handgemaakt en wat niet handgemaakt is komt uit de schappen van het RSD-onderdelen magazijn. Alles aan de bike is stijl-technisch tot in perfectie uitgevoerd. Old Skool meets New Skool, looks van toen aangevuld met technologie van nu. Sit back and enjoy!

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.