American Motorcycle Blog

Als de hoofdsponsor van de negende editie van de jaarlijkse Brooklyn Invitational Custom Motorcycle Show onthulde Indian Motorcycle drie custom versies van de nieuwe Scout Bobber.

De drie motoren werden gebouwd door Keino Cycles, Kraus Motor Co. en het skateboard icoon Steve Caballero, samen met Roland Sands Design.

Indian Motorcycle heeft specifiek samengewerkt met deze drie hoog aangeschreven customisers, omdat ze elk een unieke visie en zeer herkenbare stijl hebben.

Het eindresultaat was drie totaal unieke custom versies van de Scout Bobber, hiermee wil Indian laten zien hoe gemakkelijk de motor is aan te passen en de veelzijdigheid van het platform.

Terwijl Keino Sasaki en Satya Kraus langdurige reputaties hoog te houden hebben in de customizing- en aftermarketindustrie, heeft skateboard icoon Steve Caballero zijn profiel in de afgelopen jaren sterk zien stijgen stijgen dankzij zijn liefde voor vintage Amerikaanse V-Twins en zijn deelname aan festivals zoals Wheels & Waves.

“Strip it down” was de mantra en de inspiratie die Indian Motorcycle gebruikte bij het ontwikkelen van het nieuwste model in de iconische Scout-serie. Een low-slung, blacked-out, 94-horsepower, minimalistische motor die bewijst minder is beslist meer.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast.