American Motorcycle Blog

Indian Motorcycle pakt behoorlijk uit in 2018! Zo komen ze met drie nieuwe modellen: de Scout Bobber, Roadmaster Elite en de Springfield Dark Horse. Daarnaast hebben ze veel nieuwe kleuren voor de meeste modellen en hebben ze andere modellen licht aangepast en soms behoorlijk geupdate.

Sinds de herintroductie in 2013 heeft Indian Motorcycle een enorme groei doorgemaakt en heeft het merk inmiddels al 15 modellen in hun gamma. Een prachtige prestatie in een periode van maar vijf jaar.

Hier alvast een opsomming van wat Indian Motorcycle voor ons in petto heeft voor 2018.

Het grootste nieuws voor 2018 is wat mij betreft de Scout Bobber een mooie sobere bobber die verkrijgbaar zal zijn in vijf kleuren. Indian Motorcycle Red, Thunder Black, Bronze Smoke, Star Silver Smoke en Thunder Black Smoke.

De normale Scout zal voortaan voorzien zijn van een duo zit en de voorvering is sterk verbeterd. De Scout staat vanaf 2018 ook op Pirelli banden voor een nog betere performance. Verder zijn er voor dit model twee mooie nieuwe kleuren, Metallic Jade en een two-tone Willow Green/Ivory Cream.

De Scout Sixty blijft ongewijzigd maar is wel verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, Polished Bronzen en een klassieke two-tone Thunder Black/Titanium Metallic met rode pinstripe.

De Springfield zal in 2018 ook verkrijgbaar zijn in two-tone Metallic Jade/Thunder Black.
Daarnaast komt er voor dit model ook een Dark Horse versie. Een mooie combinatie van diep glimmend zwart en mat zwart.

De Chief is er maar in één versie in prachtig Steel Gray. Dit model leent zich uitstekend om verder te customizen (welk Indian model eigenlijk niet).

De Chief Classic is geupdate met klassieke white-wall banden, spaakwielen en verchroomde hand controls. Alleen verkrijgbaar in Burgundy Metallic.

De Chief Dark Horse blijft ongewijzigd maar even stoer en donker in Thunder Black Smoke.

De Chief Vintage krijgt naast het mooie bruine leder ook een zwart ledere variant. De nieuwe kleurstellingen voor 2018, Star Silver over Thunder Black en Sky Blue over Pearl White krijgen een zwart zadel en zadeltassen.

De Chieftain is verkrijgbaar in één kleur, Steel Gray. Er kan wel gekozen worden voor het klassieke voorspatbord of voor een mooi open spatbord met 19” blakend-out voorwiel.

De Chieftain Classic een nieuwe naam voor 2018. Een klassieke versie van de Chieftain met het mooie vloeiende voorspatbord en met zwart zadel. Verkrijgbaar in de kleuren Thunder Black, Indian Motorcycle Red en Star Silver Smoke.

De Chieftain Limited in 2018 leverbaar in vier extra kleuren. Thunder Black, Brilliant Blue, White Smoke, Thunder Black Pearl en Bronze Smoke beiden met mooie graphics.

De Chieftain Dark Horse het grotere broertje van de Chief Dark Horse standaard met een 19” voorwiel en natuurlijk Thunder Black Smoke!

De Roadmater Elite is de crème de la crème voor 2018 wat een waanzinnige motor is dit geworden. Super de luxe met natuurlijk het Ride Command systeem en 300-watt premium audio. verchroomde voor en achter bumpers, luxe armstoelen voor de bijrijder en goldleaf badges op tank en spatborden. Alleen verkrijgbaar in het super mooie Cobalt Candy/Black Crystal (met 23k Gold Trim).

En ja dan valt de royale Roadmaster eigenlijk een beetje in het niet. Maar ook die zijn ze niet vergeten en voorzien van twee nieuwe kleurstellingen. Verkrijgbaar in Thunder Black, Burgundy Metallic en het nieuwe Polished Bronze/Thinder Black en Pearl Silver/Star Silver, beiden two-tone.

De Roadmaster Classic is zoals de naam het al doet vermoeden een klassieker. Met zijn overdaad aan luxe, mooie lederen details en super rijeigenschappen een King of the Road. Verkrijgbaar in Indian Red en als two-tone in Willow Green/Ivory Cream.

De hele line-up zal begin 2018 bij de dealers staan. De heren bij Indian Motorcycle zijn goed bezig!

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast.