American Motorcycle Blog
Lowlands Biker Store nieuwe Indian Motorcycle dealer

Indian Motorcycle ziet zijn dealernetwerk opnieuw groeien nu Lowlands Biker Store in Zwolle dé premium motorfiets ervaring gaat leveren aan rijders in de regio Noordoost. Lowlands Biker Store levert het complete portfolio aan producten en diensten van Indian Motorcycle: motorfietsverkoop en ‑onderhoud  en de uitgebreide lijn kleding en accessoires.

Roy Bowring, dealer development manager voor Indian Motorcycle Benelux, licht toe: “Om de landelijke dekking van Indian Motorcycle uit te breiden, waren we op zoek naar een dealer in de regio Zwolle. We hebben een aantal opties onderzocht, maar uiteindelijk was er maar één logische keuze. Lowlands Biker Store heeft de perfecte combinatie van een enorme passie voor V-twin motorfietsen en de ervaring om zakelijk succes te boeken. Hoewel Lowlands Biker Store relatief nieuws is binnen de motorfiets wereld, is mede-eigenaar en manager Marco Berghorst al tientallen jaren actief in de wereld van custom Amerikaanse motorfietsen. Lang verhaal kort: ze zijn een geweldige toevoeging aan ons dealernetwerk.”

Lowlands Biker Store ziet de toekomst met Indian Motorcycle vol vertrouwen tegemoet. Vanuit een diepgewortelde liefde voor Amerikaanse motorfietsen en het feit dat ze al heel wat custom projecten hebben uitgevoerd, kijkt het team er naar uit om rijders te helpen hun persoonlijke draai te geven aan hun motorfiets.

“Van jongs af aan zijn we al grote fans van Amerikaanse V-twins,” zegt Marco Berghorst, eigenaar van Lowlands Biker Store.“Daarom houden we nieuwe trends en modellen nauwlettend in de gaten. We werden een aantal jaren geleden prettig verrast door Indian Motorcycle. Het merk, de styling en de geschiedenis sluiten helemaal aan bij onze passie. We zien een enorme kans voor meer merken binnen de ‘American way of life’. En zien dat Indian Motorcycle zich vol zelfvertrouwen ontwikkelt tot een groot succes in Europa. We zijn trots dat we daar nu deel van mogen uitmaken.”Bij de opening op 1 maart 2019 wordt Lowlands Biker Store de achtste Indian Motorcycle dealer in Nederland.  De aanstelling maakt deel uit van een breder initiatief om het dealernetwerk te laten groeien ter ondersteuning van verdere internationale expansie.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.