American Motorcycle Blog
Indian FTR 1200

Maak kans om een van de eerste motoren uit de productielijn te winnen

Indian Motorcycle maakt een einde aan maanden van publieke speculatie. Op het Wheels & Waves-festival in Frankrijk, bevestigde het iconische Amerikaanse motorbedrijf dat een Indian FTR 1200, geïnspireerd door de legendarische geschiedenis van Indian op Flat-track racebanen, in productie gaat.

Een van de eerste Indian FTR 1200 winnen?

Is de Indian FTR 1200 echt het model van jouw dromen dan kun je er nu eentje winnen! Het enige wat je moet doen is even registreren via www.win-ftr1200.com.

“Toen we de FTR 1200 Custom bij EICMA onthulden, zeiden we dat we zouden luisteren naar feedback van rijders over de hele wereld”, aldus Steve Menneto, President van Indian Motorcycle. “Rijders hebben gesproken en de respons was overweldigend. We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat we de FTR 1200 in productie gaan nemen. ”

De aankondiging is het antwoord op maanden van speculatie en de vraag naar een straatversie van de enorm succesvolle FTR750 – een speciaal gebouwde Flat-track racer Die domineerde sinds de introductie in 2017 de Amerikaanse Flat-track raceklasse.

Flat-trackstijl racer

De volledige specificaties van de Indian FTR 1200 moeten nog bekend gemaakt worden. Het is een Flat-trackstijl racer in een trellis frame en die zal worden aangedreven door een V-twin-motor.

Ga naar www.win-ftr1200.com om je aan te melden en kans te maken om een van de eerste FTR 1200’s uit de productielijn te winnen. We houden je op de hoogte als er meer informatie beschikbaar komt over de volledige specificaties van de productiemotor en de officiële startdatum.

Bron: AutoRAI.nl

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.