American Motorcycle Blog
Indian Motorcycle Faro Motorcycle Rally

Indian Motorcycle is al een aantal jaren aanwezig op de Faro-rally dat alles heeft wat je zoekt bij een motorfestival, maar dit jaar belooft het merk zijn grootste feest tot nu toe te organiseren.

Van donderdag tot zondag (19 tot 22 juli) wonen meer dan 20.000 bikers de rally bij, aangetrokken door het lekkere weer, de zee, de kronkelende kustwegen, veel livemuziek en gekte.

Indian Parking Only

Indian heeft een ‘Indian Parking Only’ plek voor gasten en het feest zal op de Indian tribune worden gehouden op de zaterdagavond met beperkte toegang. Alleen IMRG-leden die hun kaart laten zien (of eigenaars die hun sleutelhanger van de motor tonen) krijgen toegang. Binnen draait een DJ, is er een barman, krijg je een gratis cocktail bij aankomst en vervolgens gratis snacks en bier voor de rest van de avond. IMRG-leden krijgen ook een welkomstpakket vol Indian gerelateerde artikelen. Bovendien doet iedereen deelnemen mee aan een loterij waarbij een Scout Sixty is te winnen of een reis naar Daytona Bike Week in 2019.

Feeststemming

Indian Motorcycle Marketing Specialist voor Spanje, Miriam Torrens, zegt dat Indian eigenaren uit heel Europa en daarbuiten worden aangemoedigd om deel te nemen. “We willen graag dat zoveel Indian eigenaren langskomen en zich bij ons voegen,”. “De rally heeft een perfecte mix van gastvrijheid, geweldige muziek, heerlijk weer en een fantastisch vooruitzicht op mooie ritten door de Algarve. We beloven je een fantastische feeststemming!”

Verdere hoogtepunten in Faro zijn:

24-uurs bars – Live concerten, elke nacht – Erotische shows, elke nacht – Wet T-shirt contest – Bikeshow – Beursstands – Biker Fair – Tattoo stands – Tattoo contest – Camping

De rally wordt georganiseerd op recreatieterreinen net ten noorden van de luchthaven van Faro (coördinaten 37 01’28.00 “N, 7 58’38.00” W).

De toegangsprijs is € 45 voor alle vier de dagen en bevat een officiële goodybag met een T-shirt, een rallybadge en sticker plus kortingsbonnen voor gratis maaltijden, evenals twee kaartjes om wedstrijden mee te doen om een Scout Sixty en een reis naar Daytona Bike te winnen Week.

Het programma:

Donderdag 19 juli:
09:30 Aanvang Rally
21:30 Live-muziek op het hoofdpodium

Vrijdag 20 juli:
21.30 uur livemuziek op het hoofdpodium

Zaterdag 21 juli:
14:00 De Bikeshow
19:00 Sluit je aan bij het feest met de Indian Motorcycle Riders Group op onze stand
21.30 uur Live muziek op het hoofdpodium

Zondag 22 juli:
16:00 Einde Rally

Meer informatie over de Rally is te vinden op www.motoclubefaro.pt

Er zijn gratis busritten van het terrein van en naar Faro om de stad te bekijken. Deze lopen van 11:00 uur donderdag tot 8 uur op zondag.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.