American Motorcycle Blog
FTR 1200 S Race Replica

Indian Motorcycle gaat het topmodel van de 2019 FTR 1200 S Race Replica exclusief leveren met een Akrapovič uitlaat tegen een prijs die aanzienlijk lager ligt dan wanneer deze uitlaat achteraf wordt aangeschaft.

“De positieve reacties die we kregen op de FTR1200 S met de Akrapovič uitlaat laten wel zien wat voor explosieve combi die twee vormen,” zegt Grant Bester, Vice President en General Manager voor IndianMotorcycle EMEA. “Die feedback heeft ons doen besluiten om de allereerste eigenaren van de FTR 1200 S Race Replica nog extra waar voor hun geld te bieden door de uitlaat in het aanbod op te nemen voor een heel speciale prijs.”

De laaggeplaatste Akrapovič uitlaat in titanium en roestvrij staal met beschermende matzwarte carbon hitteschild, wordt exclusief aangeboden voor het eerste productiejaar van de FTR 1200 S in Race Replica kleuren. De slip-on Akrapovič uitlaat versterkt de indrukwekkende flat track styling van de FTR 1200 S Race Replica met een geluid dat er helemaal bij past.

Sinds de introductie van de FTR 1200 op INTERMOT in oktober 2018, maakt de uitlaat deel uit van het aanbod van meer dan 40 custom-mogelijkheden die een maand later op EICMA werden aangekondigd. Aan de hand van vier samengestelde collecties kunnen eigenaren hun unieke droombike samenstellen door verschillende opties te combineren.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen over de lancering van de 2019 FTR 1200 S met Akrapovič via hun Indian Motorcycle dealer. Voor meer informatie over de hele FTR 1200 lijn en het accessoireaanbod: www.indianmotorcycle-intl.eu/select-country/ 

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.