American Motorcycle Blog
Indian Motorcycle Custom Contest

De Indian Motorcycle Custom Contest: ‘Project Scout Bobber’

Voor professionals én amateurs

De winnaar krijgt Scout Bobber in eigen design

Indian Motorcycle Benelux kondigt vandaag de Indian Motorcycle Custom Contest ‘Project Scout Bobber’ aan. Een design wedstrijd waarbij de winnaar de kans krijgt een eigen droomversie van de Scout Bobber te creëren en deze te houden. De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, van amateurs tot professionele motorbouwers uit de hele regio. Uiteindelijk worden er drie finalisten gekozen door een professionele jury. De winnaar zal gekozen worden door middel van een publieke stemming op Facebook.

De jury van ‘Project Scout Bobber’, die voor de moeilijke taak staat om de drie beste designs te kiezen voor de finale, bestaat uit:

  • Fred Krugger, meervoudig wereldkampioen in het bouwen van custom motoren
  • Ben Kennepohl, redacteur van Bigtwin Magazine
  • Zoran Holtkamp, mede-eigenaar van Rusty Gold Motorshop
  • Yvo Buziau, technisch dealersupport van Indian Motorcycle Benelux

Nadat de drie beste designs door de jury zijn gekozen, zullen de finalisten op 10 mei 2019 bekend worden gemaakt op de Indian Motorcycle Benelux Facebook pagina en in Bigtwin magazine. Daarna is het publiek aan zet. Zij krijgen tot 24 mei 2019 de taak te stemmen voor hun favoriete ontwerp. Zo beslist het publiek de winnaar, die beloond zal worden met een Scout Bobber in zijn eigen droomdesign.

Lynda Provoost, de Marketing manager van Indian Motorcycle Benelux laat weten: “Hoewel de standaard Scout Bobber al een mooie motor is, laat de creativiteit van Indian Motorcycle rijders en custom bouwers de oneindige customizing-mogelijkheden van het model zien. Met de Indian Motorcycle Custom Contest willen we rijders inspireren en onze fans betrekken bij het kiezen van het winnende design. De winnaar van de designwedstrijd krijgt een Scout Bobber en gaat zijn of haar ontwerp realiseren. De custom bouwer mag de unieke creatie, zijn of haar droom Scout Bobber, ook houden. We kunnen niet wachten om de creativiteit van de custom bouwers en onze eigen dealers, die voortkomt uit deze custom contest, te zien.”   

Je kunt nu al inschrijven voor de Indian Motorcycle wedstrijd: ‘Project Scout Bobber’. Alle custom motorbouwers uit Nederland en België zijn uitgenodigd om hun designs in te sturen. Insturen kan tot 15 april 2019.

Alle details over hoe je je design naar ons toestuurt en de details over de regels en voorwaarden verbonden aan de wedstrijd vind je op bigtwin.nl.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond de wedstrijd? Volg en bespreek al het nieuws met betrekking tot de Indian Motorcycle Custom Contest: ‘Project Scout Bobber’ met de hashtags #customcontest en #indianmotorcyclebenelux.

Instagram: @IndianMotorcycleBenelux Facebook: IndianMotorcycleBenelux

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.