American Motorcycle Blog
Clifton Club Indian Legends

Clifton Club Scout en Clifton Club Chief gaan in de verkoop, elk in een beperkte oplage van 1,901

Tijdens de SIHH horloge show onthullen, Indian Motorcycle en Baume & Mercier nog twee uurwerken de Clifton Club Indian legendes.

Deze chronograaf-modellen vieren het erfgoed, fijne handwerk en de pure motorrijders spirit.

Een is geïnspireerd door de iconische Indian Scout en de andere door de Indian Chief, in een beperkte oplage van 1,901 stuks voor het jaar 1901, toen de Indian Motorcycle werd opgericht.

Alexandre Peraldi, Baume & Mercier de Design Director werkte nauw samen met Indian Industrial Design (ID) uit Minnesota, bij het maken van deze twee nieuwe mooie uurwerken. Het doel was om de DNA van Indian te vangen op een verfijnde en niet voor de hand liggende manier.

Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Indian Motorcycle Company en als gevolg van de beste in micro-mechanische prestatie, deze uurwerken de Clifton Club Indian legend illustreren de samenwerking van hoge-precisie tijdwaarneming en mannelijk sportieve elegantie.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.