American Motorcycle Blog
custom-scout-bobber

De winter is meestal de tijd om eens lekker te sleutelen aan je motor. Steeds meer mensen raken geïnspireerd door de Flat Track races en dat valt ook Indian Motorcycles op.

Ze spelen daar handig op in door een aantal mooie parts- en accessoires aan te bieden. Zo hebben ze mid-position pedalen, verschillende soorten zadels, mooie wielen en shocks. Bij elkaar zou je voor ongeveer 2.000 tot 2.500 euro al een aardig eind op weg zijn aldus Andreas Geisinger (Indian’s head of Parts en Accessoires).

Een mooi voorbeeld van zo’n omgebouwde Scout is deze van fotograaf Dimitri Coste uit Parijs.
Zijn motor begon als een stock Scout waar hij een Roland Sands Super Hooligan-kit op monteerde. Het enige standaard aan de motor is het blok en het frame de rest is RSD! Hij heeft er ongeveer twee dagen over gedaan omdat alles bijna plug & play is.

Een ander mooi voorbeeld is dat van skateboarder Steve Caballero die van start ging met een standaard Scout Bobber. Hij wilde er graag een Street Tracker van maken gewoon een daily driver. Hij begon de bouw met 19″ wielen waarna hij de rest daaromheen verder bouwde. Het resultaat mag er zijn en rijd ook nog eens super goed aldus Tony.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast.