American Motorcycle Blog
biker-build-off

Nog maar een paar weken, dan gaan de deuren van de Custom Bike SHOW in Bad Salzuflen (Duitsland) weer open en vieren we samen de afsluiting van een fantastisch Custom jaar. Dit jaar met tal van hoogtepunten zoals een steile wand race, de Europese Biker Build-Off, de verloting van een paar splinternieuwe motoren, eigen tattoo Area, een helikopter tentoonstelling en nog véél meer. Daarnaast staan er ruim 300 exposanten voor je klaar met alles wat de kleurrijke custom-wereld je te bieden heeft.

Naast de traditionele Custom Bike SHOW vind ook de “International Custom Bike Championship Duitsland” plaats. Er zijn nog een paar startplaatsen beschikbaar. Dus als je een héél bijzondere creatie bezit, écht héél speciaal, alleen dan kun je je nog inschrijven! Er zijn trofeeën in 18 categorieën en een cheque van € 2.500 voor de winnaar van de show. Daarnaast maak je de kans op een fotoshoot door een echte professional en kom je misschien wel met je bike in ons magazine.

Inschrijvingen voor de Custom Bike SHOW graag met beelden van de motor en korte beschrijving via e-mail aan Lucas, l.vetter@huber-verlag.de en wie weet doe je mee aan de grootste Custom Bike SHOW van de wereld.

CUSTOMBIKE-SHOW 2016 - Bad Salzuflen

Custom Bike SHOW
2-4 december
Bad Salzuflen Exhibition Center
www.custombike-show.de

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.