American Motorcycle Blog
bigtwin bikeshow en expo, expo houten

Op 4, 5 en 6 november is het alweer tijd voor de 25ste Bigtwin Bikeshow & Expo.
Dit jaar zal de beurs in de Expo in Houten worden gehouden, even opletten dat je niet per ongeluk bij het Autotron in Rosmalen voor de deur staat! Leuk ritje maar zonde van de tijd.

bigtwin bikeshow en expoZoals altijd is er bekende de motormarkt met nieuwe- en gebruikte onderdelen en accessoires. Ook alle grote motormerken zoals Indian Motorcycle, Harley-Davidson, Triumph en Victory Motorcycles zijn present. Het geheel is natuurlijk niet compleet zonder en lekker stukje muziek. De Hellhounds, Big Bam Boom Band en Big Daddy’s Breakfast Voodoo verzorgen ieder op een andere dag spetterende shows.

De custom bike show is dit jaar (voor mij) extra spannend want ik zit in de jury. Steekpenningen zijn dus welkom! Nee alle gekheid op een stokje, we gaan er natuurlijk serieus tegenaan om de vijf mooiste én de Best Of Show eruit te halen. Meer daarover later.

Openingstijden:
Vrijdag 4 november: 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 5 november: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 6 november: 10.00 tot 17.00 uur

Toegang
Toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon per dag. Een passe-partout is verkrijgbaar aan de kassa voor 25 euro voor 3 dagen.

Meer info: http://www.bigtwin.nl/pagina/bigtwin+bikeshow/bigtwin+bikeshow+2014/366

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.