American Motorcycle Blog
Open House Weekend H-D dealers 2019

Feestelijk weekend is traditionele opening van het nieuwe motorseizoen

Alle Authorized Harley-Davidson dealers in de Benelux houden op 23 en 24 maart open huis om het nieuwe seizoen te kickstarten. Het jaarlijkse Spring Open House weekend betekent gezelligheid, entertainment, nieuwe producten, oude en nieuwe vrienden en natuurlijk veel fantastische motoren. Iedere dealer stelt zijn eigen programma samen, dat via de eigen dealerwebsite gecommuniceerd wordt.

Klaar om op te stappen

Met het nieuwe seizoen voor de deur is het voor rijders belangrijk om te checken of zij, hun motorkleding en hun Harley-Davidson helemaal up-to-date zijn. Daarom bieden de dealers in de periode rond het Open House weekend twee programma’s aan: Check your Bike – It’s More Than an Oil Change, en Check your Riding Gear. Het eerste is erop gericht de Harley-Davidson van de klant in optimale staat te krijgen voor het nieuwe seizoen, het tweede zorgt ervoor dat ook de rijder helemaal up-to-date is met betrekking tot nieuwe CE-gecertificeerde jassen, regenkleding, beschermende jeans en nog veel meer. En om klanten een steuntje in de rug te geven hebben dealers rond het Open House weekend een speciale helmen actie. Wie tussen 15 maart en 15 april namelijk een nieuwe Harley-Davidson helm koopt bij de H-D dealer, krijgt maar liefst 20% korting.

Touring: Apple CarPlay

Tijdens het Open House weekend kunnen rijders kennismaken met de 2019 touring lijn, met als belangrijke troef het gloednieuwe BOOM! Box™ GTS Infotainment systeem. De interface biedt de moderne look en ervaring van de nieuwste mobiele apparaten en tablets, met ongekende duurzaamheid en talloze speciaal voor de motor ontwikkelde features, plus Apple CarPlay. Dit betekent maximale interactie met de motor en verbondenheid met de wereld.

FXDR 114: compromisloze performance

Een andere eye-catcher tijdens het Open House weekend is de nieuwe Harley-Davidson FXDR 114. Deze compromisloze power cruiser voegt een heel nieuw performance-niveau toe aan de bestaande line-up. Hij combineert het rauwe vermogen van de Milwaukee-Eight® 114 motor met royaal toegepaste aluminium en composiet onderdelen voor maximale wendbaarheid, handling en performance.

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.