American Motorcycle Blog
americantukkerday

Harley-dagen of eigenlijk ALLE motor gerelateerde evenementen zijn nog maar op één hand te tellen. Jammer maar het is even niet anders, veel burgervaders denken dat de veiligheid van de burger tijdens deze evenementen niet gegarandeerd kan worden. En dat terwijl ze er zelf waarschijnlijk nog nooit geweest zijn.

Jarenlang bezocht ik bijna alle evenementen die er waren, Harley-dag Breda, Gouda, Rotterdam, American Tukerday, All American Days en natuurlijk de Bigtwin Bike Show. De meeste evenementen bestaan niet meer of zijn er nog in veel kleinere vorm en met uitzondering van MC’s. Als ik eerlijk ben heb ik nog nooit iets meegemaakt wat echt niet door de beugel kon, laat staan dat ik mijzelf ergens niet veilig heb gevoelt. Tja?

Gelukkig kreeg ik bericht van Stichting American Tukkerday, Vroomshoop. Dit evenement gaat (vooralsnog) gewoon door en op 7 en 8 september barst het feest los, het evenement bestaat dit jaar 15 jaar!

Cars, bikes, pickups, food en live shows, een pro wrestling showdown en live music! De kleintjes kunnen terecht in de kids corner.

De organisatie is nog op zoek naar sponsors om het evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken. Kijk op de website voor meer info over sponsoren of om je gelijk op te geven als sponsor!

www.americantukkerday.nl

About author Bekijk alle berichten Author website

Kris Spithout

American motorcycle enthusiast. Groot liefhebber van zwaar Amerikaans staal! Geboren met motorolie in zijn aderen, houd van alles op twee wielen zolang hij zelf maar niet hoeft te trappen.